PMflex [ SV ] | PMflex Sites

FAQ

• Ja, alla kablar som omfattas av CPR uppfyller de kraven.
    Var denne artikkelen til hjelp?
  • Ja, både våra flexrör och styva rör är klorfria.
    Var denne artikkelen til hjelp?
  • Ja, alla våra tomrör och fördragna produkter är listade i Svanens husproduktportal. I Danmark, Norge, Finland och Baltikum är de listade i Nordic Ecolabel. Många av produkterna uppfyller dessutom Svanens poängkrav för elinstallationsrör.
    Var denne artikkelen til hjelp?
  • Ja, under respektive produktsida framgår vilken bedömningsgrad produkten har i såväl Sunda Hus som Byggvarubedömningen.
    Var denne artikkelen til hjelp?
  • Alla tomrör förutom de svarta UV beständiga flexrören, det fördragna sortimentet samt xWire sortimentet är metermärkt och därmed enkelt att kvantitetsbestämma.
    Var denne artikkelen til hjelp?
  • Våra styva samt flexibla UV-beständiga rör samt UV-beständiga skarvmuffar är godkända för förläggning utomhus. Tyvärr, är våra rör i nuläget inte godkända för markförläggning.
    Var denne artikkelen til hjelp?
  • Samtliga rör förutom styva halogenfria rör 320N är godkända för ingjutning.
    Var denne artikkelen til hjelp?
  • Du böjer enkelt våra halogenfria styva 320N rör med en standard böjfjäder. För att få en 90 graders vinkel krävs det att röret böjs i en överböj. En överböj krävs för att röret inte ska gå tillbaka till sitt ursprungsläge. På detta sätt får du en snygg böj på röret som kompletterar din installation. Våra styva 750N rör böjer du med PM FLEX böjfjäder på samma sätt.
    Var denne artikkelen til hjelp?
  • Vi samarbetar med Drumster som erbjuder ett mycket enkelt sätt att boka upphämtning och ta emot retur av tomma trummor. Bokas enkelt via Drumster Appen.