PMflex [ SV ] | PMflex Sites

Solutions

E-mobility Solutions

housing

Framtiden är elektrisk

E-mobilitetslösningarna är en snabbt växande marknad.

Unique cable protection

Med Pmflex unika kabelskyddssystem blir installationen av laddboxen inte bara komplett utan även både snygg och säker. Elkablarna till boxen skyddas mot yttre påverkan med högkvalitativa kabelskydd och är ytbehandlade med Magnelis som har ett överlägset korrosionsskydd.

E-MOBILITY

Bend & T-Crosses

De har en unik förmåga till självläkning i borrade hål, svetssömmar och snittytor, jämn och fin ytstruktur och en väsentligt mindre påverkan på miljön. Tillbehören som finns i sortimentet, såsom färdiga böjar och T-kors, gör att installatören inte behöver göra några böjar själv. Det gör arbetet säkert för installatören och ger en snygg och enhetlig installation. Som komplement till kabelskydden går det även utmärkt att använda våra JR-klamrar. De har ett ovalt hål som möjliggör en rak och snygg installation. JR finns i olika storlekar. JR110-JR150 har plats för en kabel och JR206-JR222 har plats för två kablar och så vidare.

Time-saving and simplified

För vissa typer av installationer kan våra svarta UV-beständiga styva rör passa bra, och då gärna med svarta APL-klamrar. APL-klamrarna är tillverkade av varmförzinkad och svartlackerad plåt. De har även ovala skruvhål som möjliggör en rak och snygg montering.

För större garage och parkeringshus där flera elbilsladdare behöver kunna läggas till används med fördel en flatkabel. I Pmflex-sortimentet finns då JR Flat-klamrar som är anpassade och har en perfekt passform för dessa kablar.

Products used for E-mobility

Down below are products that are mostly used for E-mobility Solutions. Ranging from Cables to Accessories.

Pmflex Solutions